Onze pakketenAndere servicesHosting bij ELUO

Wij proberen onze klanten de best mogelijk hosting ervaring te leveren, dit is ook waarom wij bij elk pakket gratis hosting aanbieden. Zo kan u zelf eerst onze hosting ervaren, voordat u een beslissing neemt. Hosting betekent voor ons een complete service waarbij wij u een domeinnaam, SSL certificaat, support, backups, updates en e-mailaccounts aanbieden. Voor een vast maandelijks bedrag ontvangt u alles wat een moderne website nodig heeft, zonder vast contract of verborgen kosten.

€15 per maand

Logo ontwerpen

Een professioneel logo even uniek als uw bedrijf! Onze job is pas klaar wanneer u 100% tevreden bent, en dit voor een vast bedrag. U ontvangt uw gloednieuwe logo in alle populaire formaten, en natuurlijk ook het vector bestand.

€199

Logo digitaliseren

Heeft u een logo dat nog gedigitaliseerd moet worden of simpelweg een te lage resolutie is? Geen probleem, wij calqueren uw logo digitaal. U ontvangt uw gloednieuwe logo in alle populaire formaten, en natuurlijk ook het vector bestand.

€40

Webteksten schrijven

Heeft u moeite met uw visie op papier te zetten? Onze tekstschrijver helpt u graag verder, hij zet uw verhaal tof en SEO vriendelijk om in woorden. Pas wanneer u 100% tevreden bent, plaatsen wij de teksten op uw website.

€25 per 300 woorden

Functionaliteit op maat

Bij Eluo is maatwerk geen probleem! Wij helpen u graag verder met uw project, geen uitbreiding is te groot of klein voor ons. Om de kostprijs te bepalen maken wij een ureninschatting, zodat de prijs geen verrassing is.

€75 per uur